Våre solcelleanlegg bruker komponenter fra anerkjente aktører som FuturaSun, Growatt, K2 og Lobas. Vi leverer anlegg til flatetak og tak med vinkler, samt tak med takstein, takpapp, bølgeblekk eller annet. Vi leverer videre anlegg ned til 15 paneler og opp til så stort du ønsker det. 

Vi leverer takanlegg fortrinnsvis på Innlandet. 

 

Om våre solcellepaneler

Det mest brukte solcellemateriale i dag er silisiumbaserte solceller. Ca. 95% av alle installasjoner i dag er med denne teknologien. Det finnes alternativer med andre egenskaper, men silisium solceller er det mest kostnadseffektive alternativet per i dag.
 
Silisiumbaserte solcellepanelene er i seg selv ganske like - bygd opp av en rekke solceller.
Det finnes noen forskjellig typer teknologier, f.eks PERC celler, N-Type IBC celler, HJT celler, TopCon celler. I dag er det mest PERC celler, men det kommer flere av de andre alternative på markedet fremover nå. Forskjellen mellom disse er ikke veldig stor, men vi ser at  N-Type IBC celler, HJT celler, TopCon celler er litt bedre (ca. 1 prosentpoeng, mellom 2-5% bedre effektivitet).


Den største forskjellen på solcellepaneler er hvordan produsenten har valgt å koble sammen solcellene internt i et panel, har finnes det veldig mange løsninger. Alle med sine fordeler og ulemper.


Solcellepartneren har i sitt nåværende produktutvalg paneler med PERC celler eller N-Type IBC celler - helsorte panel eller panel med blank metallramme og hvitt bakark.